Antall besøkende:122564

Elvefestivalen 2010

Klart for årets festivalhelg den 20. – 22. august. Værgudene holdt oss i spenning, det har jo mye å si for oppsluttningen av folk bla. Det gikk bra i år også..! Kun en ting, etter alt regnet på forhånd, var det så bløtt i bakken at en nærmest vassa inne i teltene, det bedret seg en del på lørdag, søndag.

Det var rundt regnet 18 utstillere, personene varierte, det var færre fredag.

Sammenlagt ble det solgt 12 bilder, noe en bør være fornøyd med. Det kan nok være at forgående helgs – Elva Rundt - tar noen av potensielle kjøpere, men det må vi leve med. For å ha nevnt det, -så var det fire fra Drammen Maleklubb som deltok der.

En skal ikke klage på folks interesse, vi hadde jo frontplassering i år og
det var en jevn strøm av folk, både lørdag og søndag.


Det er en trivelig stemning, med masse kjent folk og og det knyttes også nye bekjentskaper, hvis en er innstilt på det. Det er ikke få som ønsker å begynne å male, eller å ta opp igjen gamle kunster, men så er det å komme i gang, mange er interessert i å høre om Maleklubben og hva den kan være for den enkelte.

Så …. til alle medhjelpere som kjører, bærer, rigger
og har forberedelser både før og etter…takk…

Under vil dere se alle som stiller ut med sine respektive bilder. Ber Inger-Lise om unnskyldning, har dessverre kommet i skade for å glemme å forevige deg, men bildene dine er med!

sier
Elisabeth