Antall besøkende:123352

Elstergården på Spiralen 2009

Drammen Maleklubb har hatt salgsutstilling i den koselige gården, i sammenheng med skuespillet en Midsommernattsdrøm og Klokkergården barnehages forestillinger for foresatte med tusser, troll og blomsterfeer. Vi startet opp Sankthansaften og det varte til og med søndag. Utstillingen hadde stor spennvidde, 21 utstillere, med bilder i olje, akryl og akvarell.


På Sankthansaften var det mange tilskuere hos oss – likeledes tirsdag, deretter stilnet det av. En del skyldes nok det utrolig fine været, folk dro ikke til skogs – men til vann, i solskinnet.


Vi fikk mye skryt for bredden av bilder, mange stilarter, så de som var inne for å se, gav oss god tilbakemelding, Det ble ikke det store salget, 2 av 39 bilder ble solgt. En hadde vel heller ikke forventet stort salg, men hovedhensikten var vel å vise hva vi kan presentere.


Morro å følge med skuespillerenes forberedelser – først å beskue små blåklokker og andre blomster på ettermiddagen. Siden ble det den eldre garde, med diverse kjente og ukjente skuespillere utover kvelden, hvor vi jo hadde orkesterplass. Så om vi hadde mindre besøkende en forventet, var det ikke kjedelig å sitte vakt.


Hilsen Elisabeth