Antall besøkende:122564

2018

Havedagen 27. mai 2018

Årets havedag var en fulltreffer når man tenker vær:  Sol, blå himmel og en gammeldags sommerlig temperatur! 

For ikke å steke helt bort, fikk vi lov til å flytte oss til den mest skyggefulle delen i Museumsparken.  Mitt til smørøyet som det skulle vise seg. –

Anne, Aud Eli, Katerina og jeg hadde så vidt rigget oss til, da vi fikk det første besøket.  Det var noen flott pyntete eldre damer som trodde at vi hadde bilderutstilling, men som ble nokså lattermilde da vi spurte om de ikke ville prøve seg? 

Men like etter dette begynte barna å komme, sammen med foreldrene sine.  Jeg må si, det ballet på!  Vi 4 var i hel kontinuerlig skytteltrafikk mellom farge, bytting av vann, vask av pensler, opplegg av ark med tape som av og til ikke ville gå riktig vei og opphenging av ferdige malerier.  Litt kosesnakk ble det selvfølgelig tid til.  Også med noen som lurte på om de kunne ta seg en tur til Lassebakken for evl. å bli med oss der.  Har vi noen gang hatt så mange maleglade barn på besøk?  Dobbel klessnor i syrinbuskene – vi glemte å anslå hvor lang den kunne ha vært.

Vi 4 var igjen enig om én ting:  Vi hadde det veldig moro med alle barna!

Vi takker også denne gang arrangøren for at man har sørget for transport av stativer etc. til og fra maleplassen.  Det sparte oss for mye anstrengelse!

Ord og foto: Heide