Antall besøkende:122564

Akvarellkurs med Aud Rye, 1. - 3. mars 2013

Helgen 1., 2. og 3. mars var det mange som hadde sett fram til – kurs med Aud Rye. Hun er jo rene fyrverkeriet å ha som kursleder. Hun har evnen til å fornye seg, om du har vært på 7 kurs før – kan du alltid forvente noe nytt og annerledes.

Denne gangen vektla hun å finne interessefeltet! Ergo plassering, det gyldene snitt, hvem har hovedrolle, hvem er statist. Forenkling…
Hun tar jo også teknikken i bruk, slik at hun viste oppgavene og laget notat på iPad`n etter hvert, slik at vi fikk en oversiktsfil på mail i etterkant. Ekstraservice!

Vi startet med et forenklet, manipulert kvinneansikt på fredag, med litt oppgradering lørdag. Etter det, var det en Pilfink som skulle males, den også manipulert, noe av pointet var jo at vi ikke skulle henge oss opp i FJÆR og virkelighet, men tenke plassering
form og prioritet. For de som var der vil «Bulls eye» bety noe.

Vi var 16 kvinner på kurset og tro det eller ei – konsentrasjonen var ofte så du kunne ha hørt den berømte knappenålen. Det motsatte var også med, muntre utsagn fikk jo stemningen i taket. Både lørdag og søndag hadde vi en god lunch, som sedvanlig. Prøver å avbilde alle med et bilde i arbeid, beklager Heide og Anne – var ikke alenebilder av dere ved opptelling!

Søndag var det et difusert fossefall som sto for tur – merkbart flere stønn å høre her, noe kunne jo bero på at gjengen begynte å bli ganske slitne, men den som gir seg har tapt. Mange lekre fossefall ble skapt….

Så vil vi nok en gang si takk for en kreativ og morsom helg – til Aud… og en flott gjeng med malere…
sier Elisabeth