Antall besøkende:122564

Akrylkurs med Morten Halvorsen, 26. - 28. september 2008

Stor spenning før Helgekurset 26. - 27. og 28. september. Vi har jo hatt glede av å se Mortens bilder og alle ønsket jo å få dele av hans erfaringer. Han hadde laget en fin 'bruksanvisning' til oss, kjekt å slippe og notere hele tiden.

Alle kastet seg omtrent over maling, tilsatt sand og siden paste. Det ble klaska rundt med spattel og det som fantes, for her skulle det jammen bli røft nok. Moro... Største bøyg ble å vente på at det skulle tørke, ellers ville det jo bli bare klin. De fleste fikk nok lagt de vesentlige grunntonene på fredag.

Spennende å komme tilbake lørdag og se hva en hadde fått til, eller hva som hadde skjedd. Uvant for de fleste å jobbe med slik type grunning. Det som gikk igjen gjennom hele helgen, var at alle ble så oppslukt - at det ble ikke mye tid til prat. Moro å ta en runde med fotoapparat og se hvordan bildene utviklet seg. Noen måtte ha litt rettledning, hvis de følte at de var på villspor, da var det bare og si fra. Det ble skapt utrolig mange stemningsfulle skogsstudier...

De som begynte å bli ferdig med det første bildet, kunne legge grunning for et nytt bildet lørdag. Morten hadde valgt et difust motiv for dette bildet.

Søndag gikk etter samme spor. Fornøyde, eller missfornøyde, men det gikk ut på egenprestasjoner - ikke på kurstets innhold, eller opplegg - der tror jeg alle var veldig fornøyd. Vi har jo en tro på at hvis vi prøver noe nytt - da skal vi bli mestere - med en gang!!

En morsom, lærerik helg!

Med hilsen Elisabeth