Antall besøkende:122564

Akrylkurs med Morten Halvorsen, 19. - 21. april 2013


Det var 13 påmeldte til Mortens kurs, helgen 19. til 21. april.
Fler som ikke hadde gått på kurs med Morten før, var naturlig nok spent på hans teknikk med sand og pasta. Fredag ble en ganske rolig oppstart, med grunning av lerretene og litt allment om arbeidsmåter.

Lørdag, ble derimot en heftig arbeidsdag, da startet en med oppriss av motivet, noen hadde startet fredag, men ikke alle hadde tørre lerret da. En vil se av fotoene at det naturlig nok er forskjell på tid de forskjellige bruker på trinnene.

Noen bruker også lenger tid på å «se lyset» - Morten tok runder for å hjelpe, hvis vi rotet oss helt ut på viddene, førstehjelp er godt å få.
Avbrekk med en smakelig lunch, gav også en pause for både hjerne og kropp.

Morten er jo rene energibomben når han demonstrerer, pluss arbeidsstillingene hans, - må jo være en kiropraktors drøm!

Mange hadde sine vår-bekkefar ferdig når de gikk hjem lørdag, men det er alltid spennende å se «verket» med nye øyne – søndag. Da ble det en siste gjennomgang av bildet, før Morten gikk løs på fjellbildet – ikke fullt så krevende som det første bildet, men det å finne rett farge i solsveipet krevde sitt. Mange har nok en jobb i etterkant, men det virket absolutt som de fleste som gikk fra Lassebakken, var slitne, men fornøyd…

takk for en intens og humørfylt helg
sier Elisabeth og resten av gjengen til Morten

(Beklager, Marianne - tekst til ditt foto (nr.5) har falt ut og det vil ta meg en liten evighet å legge inn alt på nytt..!!)