Antall besøkende:122564

Akrylkurs med Morten Halvorsen, 8. - 10. april 2011

Kurs med Morten Halvorsen, helgen 08., 09. og 10. april.

Som vanlig var det fullt kurs for Morten, han fikk jo også denne gangen en utfordring – i og med at mange var velbevandret i temaet, mens andre nesten ikke hadde malt før. Han demonstrerer og forklarer, så det faller på plass etter hvert. Fredag var det viktigste å få på grunnlaget for fjellbildet, det tar en viss tid med tørking av strukturen, avhengig hvor mye en legger på. De fleste fortsatte med grunnlaget til tre-bildet vi skulle starte på, på søndag også. Som en kan se av fotoene er det en forventningsfull gjeng han har rundt seg. Har forsøkt å fange alle 16 deltagere i arbeid underveis i helgen.

Lørdag var jo en av de første virkelige vårdagene og nesten vanskelig å være inne, men det ble fort glemt når Morten satte oss i gang. Alle var like ivrige etter å starte med opptegning og maling. Det ble så intenst, at det var vanskelig å få folket vekk fra bildene og til den gode lunsjen Gerd hadde laget til oss, men noen fant jo også ut at utelunsj var tingen – deilig.

Oppstart med fjellbildet fra morgenen søndag, mange var kommet langt lørdag, mens noen som ikke er fullt så raske, lå litt etter. Morten viste siste finish på fjellet.
Han demonstrerte skogen med stor entusiasme før lunsj, så det var bare og kaste seg over oppgaven. Det var ikke den aller enkleste – hvis en kom feil ut – kunne det fort bli Donald Duck tre, men de fleste kom godt i gang. Tror det var bare fire personer som ble helt ferdig med bildet.

Det var en sliten, men fornøyd flokk som samla seg på “verandaen” for en kvikk gjennomgang til slutt.

Så sier vi igjen takk til Morten for et givende kurs
og for at han har tålmodighet med oss, når vi havner på viddene,
og for klar tale og godt humør……

 

sier Elisabeth