Antall besøkende:122564

Akrylkurs med Morten Halvorsen, 23. - 25. april 2010

Kurs med Morten, helgen 23., 24 og 25. april. Kurset var fulltegnet og vel så det, så 16 personer møtte spent opp fredag. Noen hadde brukt sand og paste, som media før, mens det var ukjent for andre. Morten demonstrerte først framgangsmåten, så gikk alle løs på sine egene lerret. Neste stepp ble jo at en måtte vente mens underlaget tørket, mens det skjedde - hadde Morten gjørt som Ingrid Espelid – juksa lite grann – hadde et ferdiggrunnet, tørt lerret som han viste opptegningen og første ”strøk” med steinene. Alle fikk det grøvste ned på fredag, slik at vi hadde et godt forarbeide til lørdag.

Det ble stein og atter stein gjennom hele lørdagen, de fleste var fornøyd, mens noen satte seg fast, men med litt rettledning kom en på sporet igjen. Det viktige var å ikke miste lyset i mor og dattersteinen.

Søndag ble det en rask avsluttning på steinene. Det ble visning av et motiv fra Svensedammen med lys og skygge over vann, difusert. Den som tror det er lett – tar sørgelig feil, men det var utrolig mange fine bilder som kom fram etter hvert.
(Ettersom vi hadde lang-maledag mandag, kunne de som hadde anledning fortsette på motivet)

Avsluttningen ble en gjennomgang av alle steinbildene. En ganske sliten, men fornøyd gjeng dro fra Lassebakken søndag…..
etter et spennende kurs, med utfordringer i kø - morro
sier Elisabeth