Antall besøkende:123352

Akrylkurs,Ingvar Gundersen (april 2014)

Helgen 25. til 27. april var vi opptatt med å male vår egen - Marit Aas. Veldig mange var spente på hva de ville få ut av dette, de færreste hadde prøvd seg på maling av/med modell. Det var 11 som deltok.

Ingvar startet fredagen med en innføring i hvordan kjente malere hadde «angrepet modellen». Viste
en del foto via pc, samt forklarte hva som ble vektlagt av de enkelte. Deretter hva vi burde tenke på når vi skulle velge hvilke malemåte vi skulle følge. En god oppstart for å vise hva vi bør fokusere på.

Så kom utfordringen med å sette Marit ned på lerretet – med kull. Ingvar gav råd etter hvert som vi fikk strekene ned på lerretet, med mer eller mindre hell.

Alltid spennende å komme lørdag morgen å se hva en har fått ned. Varierer alltid på hvor langt den enkelt har kommet i prosessen, noen kjappe, noen saktige. Konsentrasjonen var på topp, selv om en kunne høre enkelte stønn innimellom. Selv om mange følte at de slet, klarte Ingvar å få folket på riktig spor.

Det ble et avbrekk på dagen med en deilig lunch, inntatt ute i et herlig vår/sommervær.

Mange hadde kommet til detaljmaling på søndag morgen, men selv der kan det dukke opp problemer, eller utfordringer. Marit satt modell, som om hun aldri skulle ha gjort annet.  
Marit kom med den bemerkningen etter at vi kom inn fra en like deilig ute-lunch søndag,
at hun virkelig møtte seg selv i døra!

Ingvar tilførte oss masse viten og hjelp gjennom helgen, om vi ikke ble fullverdige portrettører,
lærte vi masse som også kan brukes i dagligdags-malingen
så takk Ingvar
fra Elisabeth
og resten av gjengen