Antall besøkende:123352

Korrigering November 2007

Vi hadde glede av å ha Helge Wahl til å korrigere bildene våre mandag 19. november 2007. Han har en direkte stil, som gir stor ærlighet i utsagnene. Det som jo er så bra - er at han har god kunnskap om hva han uttaler. Han kunne komme med tips til de forskjellige, om hvilke anerkjente malere en burde ta en titt på - kanskje for å komme et skritt videre.

Han tok søkeren flittig i bruk (som en kan se på de to første fotoene) for å kunne trekke fram det esensielle i bildet. Ikke for å si at resten av bildet er dårlig, men nok mest for å bevistgjøre oss om - plasering - komposisjon og posisjon.

Helge Wahls korrigeringer er (i hvert fall etter eget skjønn) veldig informative, i og med at han trekker fram både det som er bra…..og det som er mindre bra…. i bildene.

Han avsluttet kvelden med å si at vi hadde tatt et godt skritt videre i vår kunstneriske utvikling siden sist han hadde korrigering hos oss, som er ca ett år siden. At standarden var hevet betraktelig, så vi tok det til oss i fullt monn...!

Med hilsen Elisabeth