Antall besøkende:123411

Friluftsmuseét 2012

 Elvefestival i byen på samme dag som Markensdagen på Spiraltoppen 26. august!

Erfaringen fra for 3 år siden gjorde at det ikke var det man var bekymret for. Det var værvarslingen som så for seg en heller våt dag.Museet hadde da også laget en plan som anviste tilfluktplasser til alle lag og foreninger, slik at de forskjellige aktivitetene kunne utføres i noenlunde tørre rom eller telt.

Så skulle det vise seg at det ble en dag helt uten regn, med litt sol og god varme. Museet vartet opp med mange fine tilbud – noen var nye, slik at hele område snart ble fylt opp av mange foreldre og/eller besteforeldre med de yngste barna. Begrunnelsen var den samme som sist: «Det er så fint at barna kan springe fritt og delta i morsomme aktiviteter over et stort område, uten støy og mas».

I år var vi 5 hjelpere, hvilket var helt unikt.Allikevel var vi alle sammen i kontinuerlig aktivitet, fordi det var så mange malerspirer som ville prøve seg.Pågangen var etter vår mening enda større enn årene før, og «utstillingen» på klessnorene ble skiftet ut i raskt tempo og
viste et utrolig spekter av ideer og farger.

 

Da sluttstreken var satt og alt ryddet tilbake, var vi enige om at ikke bare barna, men også vi hadde hatt en riktig fin dag.

 

Hjelperne var:Anne Austad, Svein Vindheim, Karin Marie Hansen, Anne Oland og
undertegnete,

Heide Corneliussen

 

Foto av Heide og Svein, skriver ikke tekster til bildene.

(de fleste taler for seg selv, Elisabeth)